Os

AZENA ApS

Vesterbrogade 26
1620 København V

AZENA - midt i København

Vesterbrogade 26
1620 København V
www.azena.dk
lhj@azena.dk / 2643 9095

Line Holst Jensen, Ejer & seniorkonsulent, Cand.scient. Kulturgeografi

Line har siden 2000 arbejdet med netværk, møder og læring – altid med deltageren i fokus. Hun etablerer og udvikler lokale, globale og digitale netværk. Hun designer og facilitere møder og uddanner netværksansvarlige og mødeledere. Og hun udvikler og faciliterer interaktive webinarer og blended learning. Og så har hun udviklet en lang række populære værktøjer til netværk, møder og webinarer, bl.a. den kendte MødeBox© serie, WebinarBoxen© m.fl.

Mette Dahl Juelner, seniorkonsulent, Master i oplevelsesledelse

Mette er opdraget i den kommercielle verden og har stor erfaring i opbygning af kommunalt/privat netværk på tværs af brancher og interesser samt afvikling af anderledes erhvervskonferencer og niche events. Hendes styrke er at forene virksomhedernes og organisationernes strategiske fundament i forhold til modtager, indhold og afvikling

Hilde Schroll Jespersen, Seniorkonsulent, Cand.mag. i dansk og kommunikation

Hilde underviser og faciliterer kurser og workshops for AZENA. Hun har siden 2004 arbejdet med udvikling og innovation, og er en stærk formidler. Hilde faciliterer netværksprocesser, og har været med til at udvikle virtuelle lærings- og dialogspil.

Annette Nielsen, kommunikationsmedarbejder, BA. i Interkulturel Markedskommunikation

Annette står for AZENA’s nyhedsbreve, website, generel administration samt produktion af vores værktøjer. Annette har afsluttet sin bachelor på Copenhagen Business School, og læser en Master i Politisk kommunikation og Ledelse på CBS.