Brug pølsen, kaffen og køen til netværk på konferencen

Det er svært at matche en kaffevogn med veltillavet luksus kaffe, hvis man gerne vil styrke netværksdannelsen på en konference i København.

Er vi i Jylland kan det måske bedre betale sig at leje en pølse- eller is-vogn, når der skal sættes skub i den uformelle small talk blandt møde deltagerne.

Kaffevognen og pølsen er fantastiske til netværk

Det virker. Og hvorfor mon? Fordi vi elsker at stå kø for at få fat i noget ”eksklusivt”. Fordi kaffe- eller pølsevognen bliver den lille enkle ø, vi kan samles om i et møde- eller messe univers, som måske ellers kan være svært at overskue. De mange indtryk, fancy rammer, de mange mennesker.

Det nære netværk midt i det uoverskuelige

Her søger vi hen til det enkle. Det nære. Der hvor missionen er simpel: Vi venter i kø for at få noget, som vi er fælles om gerne at ville have. Imens netværker vi. Taler med dem foran og bagved i køen, også dem vi ikke kender: Har du prøvet kaffen før? Det tager da lang tid, hva? Osv.

Small talk om det simple, vi mødes om

Her skal vi ikke anstrenge os for at finde noget at tale om i den yderste small- talk zone. Der hvor vi indleder kontakten med en, vi ikke kender, ved at tale om noget ufarligt, noget der ikke går for tæt på. Noget som vi helt sikkert har til fælles. Imens undersøger vi, om der er basis for at investere lidt mere i hinanden, tale om noget der går en lille bitte smule tættere på…Eller om vi bare skal vende tilbage til køen og glæde os til pølsen, kaffen eller isen.

Hvis du gerne vil styrke netværksdannelsen på konferencen kan du bruge 10 netværksråd.