Få en atmosfære-ekspert på mødebordet med cube censor

 

Hvis du er i tvivl om hvorvidt temperaturen, lyset eller luftfugtigheden i mødelokalet er optimal, så kan du spørge din lille ny ven, ”cube sensor” til råds. Se hvad der kan få ham til at lyse rødt!

Man skulle tro at man selv kan mærke det. Om der er for varmt. For koldt. For mørkt, For tørt eller for…?..i mødelokalet.

Det kan I måske også, men det er jo rart at være på den sikre side med en ”atmosfære” ekspert på mødebordet. En ekspert som ved, hvornår I har den helt rigtige temperatur i lokalet, og hvornår det er på tide  fx. at få tændt noget lys. Mød cube censor!

 

Få en ny mødedeltager med cube censor

Faktisk går han så meget op idet at han bliver RØD når der er noget galt. Så er det bare om at få justeret på knapperne til han køler ned igen, og får en mere tilforladelig ansigtsfarve.

Han er forbundet til din router, og gøre det lettere at overvåge og justere atmosfæren i jeres mødelokale.

Hvis du nu har fået mod på at få en lille ny deltager med på mødebordet så tjek nettet for sådan en cube sensor. Han findes sikkert i flere varianter, og så kan du jo indstille ham til dine egne præferencer, og måle din succes som mødelokalepedel på, hvor ofte han går i RØD.

Du kan også bare bruge din egne censorer og spørge de andre, hvad de synes.