Find din stil og størrelse på det nye sociale netværk FitBay

Social interaktion og videndeling i det nye sociale netværk Fitbay.com kan øge træfsikkerheden, når du køber tøj på nettet. Men hvor meget vil brugerne dele…. når det kommer til kropsmål?

Det kan være svært at finde det rigtige tøj i den rigtige størrelse på nettet, da man jo ikke kan prøve tøjet før det er betalt og pakket ud derhjemme.

Fejlkøb koster både i returforsendelser og ikke-køb hos alle os som ikke gider fejlkøb og bøvl med retur forsendelse og -beløb.

Lad dig inspirere af andre med din størrelse og smag

Men nu kan man lade sig inspirere af hvad andre, som har samme størrelse og kropsform (!) som en selv, har købt. Hvis du fx selv har ”pæreform” kan du finde og ”følge” andre med samme flatterende kropsform-mærkat, og dermed få mere inspiration til mode og tøj.

For størrelser varierer fra land til land og mærke til mærke. Derfor kan det visuelle og det at finde andre, som ligner en selv, en hjælp.

Det kræver dog at man som bruger er villig til at dele visse oplysninger om egen kropsbygning og mål. Og det er der nok nogen, som er mere villige til end andre.

En ny slags Facebook

Under alle omstændigheder forventer initiativtagerne bag Fitbay.com at den nye platform skal være en slags Facebook eller Instagram med fokus på udveksling af mode.

Indtil videre ser det godt ud: I løbet af året er der kommet 100.000 brugere til på den nye sociale netværksplatform.

Dette indlæg er inspireret af artiklen ”Lad os dele størrelse – og stil” i Politiken, søndag den 7. Dec., i sektionen Mode Kultur, side 18.