Fremtidens LMS & Learning Experience Platform (Virtuelt event) Tirsdag 9. februar 2021 kl 10-12

Netværk for Online Learning Managers af interne Learning Management Systems (LMS)

Få inspiration til fremtidens engagerende og effektive læringsoplevelse baseret på de nyeste trends.

Vi byder på oplæg fra EdTech evangelister, og du møder andre der som dig har det strategiske og praktiske ansvar for et internt Learning Management Systems (LMS).

Hør også om hvordan du kan blive en del af Netværk for Online Learning Managers, og få “hands on” inspiration til optimering af jeres digitale læringsindsats.

Program

10.00 Check ind, program og hils på med Line Holst Jensen, Online Learning Manager, Continia Software & Netværksfacilitator

Pædagogiske principper bag Area9 Lyceums adaptive platform med Tashia Dam, Pædagogisk Direktør i Area9 Lyceum. Hvordan viden, færdigheder og mere komplicerede kompetencer opbygges og vedligeholdes gennem simple til komplekse øvelser med binding til praksis. Og hvordan automatisering og kunstig intelligens er tænkt sammen med den lærende organisation og dennes menneskelige agenter.

Dialog og videndeling

Blended Learning – teoretisk læring og dokumentation i det daglige praktiske arbejde, med Jesper Holland-Thorhauge, CEO, CONZENTRATE A/S. Hos LEGOLAND har Blended Learning markant ændret den måde, medarbejdere bliver uddannet på, og dokumentationen overfor relevante myndigheder er blevet optimeret.

Om Netværk for Online Learning Managers – få dig en plads 

12.00 Tak for i dag

Tilmelding

Skriv dit navn, stilling, organisation til lineholstjensenazena@gmail.com. Emne: “Fremtidens Learning Experience”. Deadline 1.februar.2021

Deltag gratis – og med kamera på

Spørgsmål? Ring til Line 2643 9095