Fremtidens mødeforplejning knaser – også inden den er ristet

Fremtidens mødeforplejning knaser - også inden den er ristet

Da jeg før sommerferien var med til IDA future talks, var det med stor spænding, at jeg så frem til pausen.

Forinden havde jeg nemlig skimtet den imponerende buffet med ristede larver, gigantiske biller og græshopper på spyd, og nået en enkelt på vej ind. Uhmmm…eller..?

Og prøve det hele skulle vi jo, også flere gange, for at være helt sikre på, at smagen var fæl: Støvet, beskidt loftrum.

Men det var sjovt og en fantastisk netværks-dåse-åbner, for sikke en masse nye mennesker, jeg fik talt med der over græshopperne.

Dog var jeg stadig sulten efter pausen, og et stykke tyggegummi var langt fra nok til at tage den grimme smag af vinger og ben, som jo også havde fået sat sig mellem tænderne.

Så hvis du nu har fået mod på de ristede larver, så bed lige køkkenet om også at sætte lidt nutidig snacks på buffeten.

God appetit!