Kahoot jer til fællesnævnere, viden og energi i netværket

Kursus: Ansvarlige og aktive mødedeltagere

Uanset om I har været i gang længe, eller om I mødes første gang i netværket, så er Kahoot en fantastisk måde at sætte gang i netværksdannelsen.

En Kahoot er en virtuel platform hvor du op til et vist deltagerantal let, og kvit & frit, kan oprette fx en Quiz som deltagerne svarer på via egen device fx deres smartphone.

Her kan du stille spørgsmål til deltagernes viden, baggrund og forventninger og på den måde få både fællesnævnere og forskelligheder frem i lyset – på en festlig, farverig og sjov måde: I starten af netværksmøde for få engagementet og energien op, eller op til en pause hvor deltagerne kan ride videre på energibølgen.

Giv netværkets Kahoot et personligt udtryk

For energi det får I masser af med sådan en Kahoot. Og det er let at oprette den, også første gang. Jeg brugte kun en times tid en søndag morgen, hvor jeg lavede et enkel Kahoot med et par spørgsmål.

Energisk musik er der på automatisk, og svar rubrikkerne er fra start udstyret med både farver og figurer, så det er både nemt og inspirerende for deltagerne at sætte deres anonyme krydser.

Der masser af muligheder for at spice din Kahoot op: Fx kan du pynte hvert spørgsmål op med et illustrativt billede, og indsætte djævelske benspænd og skæve spørgsmål ind imellem alle de seriøse ditto. Også det er med til at få grinet frem.

Du kan også bruge en Kahoot til at undersøge deltagernes forståelse og viden, eller til at introducere et nyt emne på netværksmødet. Kan alle ikke være fysisk tilstede på netværksmødet kan de deltage i Kahooten på lige fod med de andre deltagere, da det hele foregår online.

Prøv det! https://kahoot.it/