Kom gratis i gang med jeres webinarer på Zoom

Webinar Content Marketing

Zoom er et cloud-baset video møde system, som er genialt for jer som gerne vil se, om webinarer er noget for jer, eller bare er på udkig efter en gratis webinar platform. På Zoom kan I holde webinarer gratis, og får I behov for flere funktioner, kan I tilkøbe dem, I har brug for.

Med Basic, som er gratis versionen af Zoom, kan I holde 40 minutters webinarer med op til 100 deltagere. Det er mere end rigeligt til at få nogle erfaringer, og finde ud af om I og jeres målgrupper er til webinarer.

Med gratis versionen af Zoom kan deltagerne række hånden op. I har en chat, som I kan bruge både når alle skal chatte sammen, og når du har brug for at chatte bilateralt med enkelte deltagere. I har også breakout rooms, hvis der er behov for at deltagerne fx debatterer noget i mindre grupper. I kan optage webinaret, og holde øje med (tracke) om den enkelte deltager laver noget andet end at være på Zoom undervejs i webinaret.

Sidstnævne giver jer mulighed for at gøre webinaret mere interaktivt, engagerende og relevant for alle deltagerne undervejs. Og måske næste gang huske dem på at lukke alle forstyrrelser på skærm og i lokalet ned inden webinarets start.

Bliver I hooked som webinar værter, og får lyst til at holde længere webinarer end 40 minutter, holde afstemninger under webinaret mm. så skal I have 100 kr op af lommen om måneden for Pro versionen af Zoom.

Med Pro kan I også tilkøbe fx et tilmeldingsmodul, så deltagerne kan tilmelde sig direkte i Zoom. Dermed sparer I bøvlet med andre tilmeldingssystemer og kan udsende reminders og opfølgningsmails til deltagerne igennem Zoom.

Integrationsnet ruster medarbejderne til konflikthåndtering med interaktive webinarer på Zoom

Integrationsnet er en af de organisationer, som har taget Zoom og interaktive webinarer til sig.

I slutningen af 2017 går organisationen i luften med sit første interaktive webinar for medarbejdere som arbejder med traumatiserede flygtninge. Formålet med webinarerne er at nå hurtigere og mere fleksibelt ud til medarbejderne med tilbud om efteruddannelse, også når der er behov for at reagere her-og-nu.

Konceptet for Integrationsnets interaktive webinarer er udviklet i samarbejde med AZENA, som har været med fra ide over design til generalprøver og opfølgning.

Tak til Integrationsnet v. Jette Thulin og Mette Fenger m.fl.  for at  demonstrere et interactivt webinar på Zoom i praksis.
Thank you, David Gurteen for making me aware of Zoom