Møder

Få effektive møder og arrangementer, hvor deltagerne er engagerede fra starten. Spar op til 50% mødetid, og få tid til at arbejde. Nå det, I skal til tiden. Giv mødekulturen et løft. Få tidssvarende møder analoge (ansigt-til-ansigt) og digitale (distance). Få de Enkle, effektive metoder som virker NU.

Sammensæt jeres eget forløb: Kurser. Workshops. Værktøjer. Gå-hjem møder. Individuel 1:1 rådgivning & observation. Opfølgning.

Kurser om møder

På kurserne lærer du som mødeleder, hvordan du designer, forbereder og leder effektive møder med eller uden moderne mødeteknologi. Få styr på begreberne, og lær at lave praktiske drejebøger, attraktive dagsordener og mødemodeller.

Der er også et kursus til jer som mødedeltagere, hvor I kan få inspiration til, hvad I kan gøre for at mødet bliver en succes, og I selv får et stort udbytte.

Find værktøj til bedre møder

Uanset mødetype finder du her en lang række værktøjskasser med praktiske metoder, øvelser, tips og guides til alle mødetyper:

  • De tilbagevendende møder, som afdelings-, team- og bestyrelsesmøder, hvor deltagerne er de samme fra gang til gang.
  • De enkeltstående arrangementer som konferencer og workshops, hvor deltagerkredsen er unik fra gang til gang.
  • De digitale møder hvor deltagerne mødes online

Lad os sørge for bedre møder hos jer

Lad os designe og facilitere jeres møder. Vi har stor erfaring, og kan få alle typer af møder til at syde af engagement og energi.