Netværks kurser & forløb

NetværksFacilitator – Din læring Dit netværk

Vil du gerne blive bedre til at facilitere netværk – hurtigt og effektivt? Trænger jeres netværk til et løft?

Med dette online læringforløb får du de kurser og metoder som du har brug for til at skabe stærke fysiske og virtuelle netværk. Du får også ekspertbistand og erfaringsudveksling med andre netværksfacilitatorer, som du følges med gennem forløbet.

Etablering og ledelse af netværksgrupper

Få styr på netværkets fundament, og hvordan du etablerer og udvikler netværksgrupper i de forskellige livsfaser. Optimer dine opgaver som netværksleder, og lær at bruge netværkskonceptmodellen og -udviklingshjulet.

Global networks for trainers and experts

Establish and facilitate your global network from KPIs to implementation. Align, sustain quality, and learn from each other. Strengthen knowledge sharing and build trustful relations. Build and maintain local competence by train-the-trainers.

 

Udbytterige netværksmøder

Massivt fremmøde og masser af liv og engagement mødet igennem – det kan også blive en realitet for jeres netværk. Lær hvordan I gør jeres netværksmøder så udbytterige, at deltagerne møder op igen og igen.

 

Brug dit netværk strategisk – analogt & online

Bliv bedre til at udvikle og vedligeholde relationer, og bruge dem ansigt-til-ansigt og online. Analyser dit netværk, planlæg dit netværksarbejde og stil skarpt på din netværkskompetence.