Netværks værktøjer

Jeres eget virtuelle netværksmøde – All inclusive

Nyt virtuelt netværk, eller virtuelle netværksmøde som supplement til jeres fysiske? Nu. Selvom I ikke har tid. Vi står for det hele: Design, forberedelse, teknik, facilitering  og opfølgning.

MødeBoxen 3© – Udbytterige netværksmøder

Din værktøjskasse til effektive netværksmøder og møder, hvor netværksdannelse er et vigtigt formål. Design og led udbytterige netværksmøder, hvor alle deler viden og netværker.

NetworkBox©

Your toolbox for networking groups. Get well started, keep up the energy and yields, share knowledge and boost networking with the unique tools.

Netværkspakken© – Netværksgruppen godt fra start

En “light version” af Netværkskufferten©, der med 3 unikke dagsordener og udvalgte dialogsaktiviteter, er velegnet, når I har flere netværksgrupper.

Netværkskufferten© – Dit værktøj til netværksgruppen

Dit værktøj til netværksgruppen (<15 deltagere) hjælper jer godt i gang og revitaliserer jeres møder. Med de 3 unikke dagsordener og mange aktivitetskort kan I koncentrere jer om at videndele og netværke – og nyde det store fremmøde.

Netværkskonceptet© – Netværkets fundament

Hurtig hjælp til at stille skarpt på jeres nye netværk, så I kommer godt fra start og sparer de dyre begynder fejl. Med checklisten og de gode råd er I hurtigt på vingerne.

Kort og godt om netværk©

Kort og godt om netværk© er et lille, handy inspirationshæfte til dig og netværksgruppen.

Network – Short & Sweet

Short & sweet is a small, handy inspirational guide for you and your networking group.

10 netværksråd

De 10 netværksråd er til jer, der gerne vil sætte fokus på jeres netværksadfærd i netværket eller generelt som netværkere.

 

Netværkets Leveregler©

Et lille værktøj til at aftale jeres leveregler i netværket på en sjov og uhøjtidelig måde. Få talt om jeres forventninger til netværket, og lær hinanden bedre at kende.

Spil Networkers

Sæt fokus på balancen mellem at skabe resultater hhv. etablere og bruge sine relationer. Et sjovt og lærerigt spil, som man ikke lige glemmer. Velegnet til konferencer, kurser mm.